Παράλειψη συνδέσμων

14o Πανελλήνιο Συνέδριο του ECR Hellas

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ

Ο κόσμος μας άλλαξε από την τελευταία φορά που συναντηθήκαμε στο Συνέδριο του ECR Hellas το 2019. Κι ενώ παγκοσμίως οι κοινωνίες και οι οικονομίες προσπαθούν να μετρήσουν τις πραγματικές διαστάσεις του «απρόβλεπτου» που αντιμετώπισαν, είδαμε πολύ γρήγορα να διαμορφώνεται μία άλλη πραγματικότητα.

Οι επιχειρήσεις του κλάδου των FMCGs, οι περισσότερες εκ των οποίων, είναι μέλη της κοινότητας του ECR Hellas, για μία ακόμη φορά έπρεπε γρήγορα και αποτελεσματικά να ανταποκριθούν στα νέα δεδομένα. Να αποτελέσουν παράγοντα ασφάλειας και ανάπτυξης, στηρίζοντας την κοινωνία και την ελληνική οικονομία.

Να αποδείξουν, ότι κάνουν πράξη τη θεμελιώδη αρχή στην οποία στηρίζονται όλες οι ενέργειες του Efficient Consumer Response, αυτή της τοποθέτησης του καταναλωτή και της ικανοποίησής του, στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

Είδαμε εξελίξεις να επιταχύνονται και αλλαγές που σχεδιάζονταν σε βάθος τριετίας να «ανεβαίνουν» θέσεις στην ατζέντα των στρατηγικών επιχειρηματικών αποφάσεων. Η επόμενη ημέρα δεν είναι ανέφελη, θέλει όραμα και επιμελή σχεδιασμό.

Η πρόκληση στην οποία πρέπει να ανταποκριθούν οι επιχειρήσεις είναι η δημιουργία μίας σωστής νέας πραγματικότητας, που διαθέτει γρήγορα αντανακλαστικά, ευελιξία, δημιουργεί νέα πρότυπα λειτουργίας, αξιοποιεί την εμπειρία και χτίζει εμπιστοσύνη προς πολλές κατευθύνσεις. Μετά από δύο χρόνια, το 14ο Συνέδριο του ECR Hellas, το σημαντικότερο συνέδριο του κλάδου των FMCGs που διοργανώνεται από τα ίδια τα μέλη του, έρχεται και μας δίνει τη δυνατότητα να βρεθούμε και να μιλήσουμε για το μέλλον μας που είναι εδώ και απαιτεί από τις επιχειρήσεις ακόμη καλύτερο σχεδιασμό, πιο αυστηρή προετοιμασία και έναν ανοικτό ορίζοντα, ώστε να αξιοποιηθούν έγκαιρα οι νέες ευκαιρίες ανάπτυξης και καινοτομίας.

Προσδιορίζοντας τη θεματολογία του 14ου Συνεδρίου του ECR Hellas, στόχος είναι να αναδείξουμε τις προκλήσεις και τις πολυεπίπεδες αλλαγές που οι επιχειρήσεις του κλάδου μας, καλούνται να διαχειριστούν καθημερινά. Οι νέοι τρόποι με τους οποίους έμαθαν να συνδέουν ανθρώπους, συστήματα και λειτουργίες για να ανταποκριθούν αποτελεσματικά σ’ έναν ασυμβίβαστα απαιτητικό και εξελιγμένο καταναλωτή.

Το 14ο Συνέδριο με μία πλειάδα αξιόλογων Ελλήνων και ξένων ομιλητών, αποτελείται από πέντε διαφορετικές ενότητες. Οι ενότητες καλύπτουν: – το ρόλο του κράτους και της ηγεσίας στη νέα κανονικότητα, – τις ευκαιρίες, προκλήσεις και προτεραιότητες που δημιουργούνται σ’ ένα μεταβατικό περιβάλλον, – την καινοτομία και έμπνευση που προκύπτει από πραγματικά και υλοποιημένα παραδείγματα επιχειρήσεων, – τη γνώση που παράγουν από κοινού λιανεμπόριο και προμηθευτές μέσα από τις ομάδες εργασίας του ECR, – τις απόψεις CEOs που έρχονται να απαντήσουν σε θέματα που ενδιαφέρουν τις επιχειρήσεις του κλάδου Στις 28 Σεπτεμβρίου, θα μιλήσουμε για το «μέλλον που ζούμε» και τον αντίκτυπό του στις επιχειρήσεις, στους καταναλωτές, τις αλυσίδες εφοδιασμού και τον ανθρώπινο δυναμικό.

Οι επιχειρήσεις μπορούν μέσα από την θετική προσέγγιση και τη συνεργασία – βασικό πυλώνα του ECR – θα ανταποκριθούν αποτελεσματικά σ’ ένα κόσμο που αλλάζει συνεχώς.

Παρουσιάσεις