Παράλειψη συνδέσμων

8o Πανελλήνιο Συνέδριο του ECR Hellas

“Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ”
8Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ECR HELLAS

Πόσο γρήγορα αλλάζουν τα πράγματα; Πριν λίγους μήνες όλες οι επιχειρήσεις έκαναν σχέδια βασιζόμενες σε μια διαρκή οικονομική ευημερία που όμως αποδείχθηκε πλασματική.

Σήμερα διανύουμε μία δύσκολη εποχή, έχοντας όλες οι επιχειρήσεις να αντιμετωπίσουν ίσως μία από τις πιο πιεστικές περιόδους, με έντονα φαινόμενα σε όλο τον κόσμο και σε πολλά επίπεδα: οικονομικό, κοινωνικό, περιβαλλοντολογικό. Οι προκλήσεις για αποτελεσματικότητα, επιτυχημένη καινοτομία, αναπτυσσόμενη αγορά και ικανοποιημένους καταναλωτές,- συνεχίζουν να υπάρχουν ακόμη και είναι ίσως – και περισσότερο επιτακτικές.

Ακόμα όμως και μέσα στην κρίση υπάρχουν ευκαιρίες. Ο στόχος δεν πρέπει να είναι απλώς η επιβίωση, αλλά η ανάπτυξη. Και, ακόμα πιο σημαντική, είναι η προετοιμασία για την Επόμενη Μέρα. Η κρίση θα παρέλθει. Ο σχεδιασμός για την επόμενη οικονομική φάση πρέπει να ξεκινήσει από τώρα.

Στο ECR Hellas, νιώθουμε ότι όλα αυτά τα χρόνια, μέσα από ένα πλέγμα δράσεων και προγραμμάτων, έχουμε να προτείνουμε ένα ισχυρό «φάρμακο», που μπορεί να βοηθήσει στην δημιουργική και αποτελεσματική προσέγγιση αυτής της επόμενης μέρας. Αυτό δεν είναι άλλο από τον ίδιο το σκοπό ίδρυσης του δουλεύουμε μαζί Λιανεμπόριο και Βιομηχανία για να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες του καταναλωτή, καλύτερα, γρηγορότερα και στο λιγότερο κόστος.

Στο συνέδριο, την 1η Απριλίου 2009, στο «ΘΕΑΤΡΟΝ», Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», Πειραιώς 254, Ταύρος, θα δοθεί η ευκαιρία σε όλους μας να ακούσουμε απόψεις, θέσεις και προτάσεις για τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται ακόμα και μέσα στο τωρινό δυσμενές οικονομικό περιβάλλον, καθώς και στις μέρες που ξημερώνουν αύριο. Για το λόγο αυτό έχουν προσκληθεί σημαντικοί ξένοι και Έλληνες ομιλητές με βαθιά γνώση των θεμάτων του κλάδου αλλά και του ευρύτερου επιχειρηματικού/ κοινωνικού τομέα.

Στόχος του 8ου Πανελλήνιου Συνεδρίου ECR, είναι η καλύτερη ενημέρωση των συνέδρων και η γόνιμη ανταλλαγή απόψεων.

Παρουσιάσεις