Παράλειψη συνδέσμων

3o Πανελλήνιο Συνέδριο του ECR Hellas

Το 3o Πανελλήνιο Συνέδριο απευθύνεται στην πρόκληση που θα αντιμετωπίσουν οι επιχειρήσεις του κλάδου, λιανέμποροι και προμηθευτές, όσον αφορά την ικανοποίηση των αναγκών του καταναλωτή του αύριο – του καταναλωτή του 21ου αιώνα.

Το φετινό συνέδριο θα εστιάσει στο ευρύτερο πλαίσιο της ολοκλήρωσης της αλυσίδας προμήθειας με την τελική ζήτηση. Η συμμετοχή αξιόλογων εισηγητών από το εξωτερικό θα δώσει την ευκαιρία για ενημέρωση όσον αφορά τις τελευταίες εξελίξεις σε διεθνές επίπεδο, αλλά και για βαθύτερο προβληματισμό σχετικά με το μέλλον του κλάδου στην Ελλάδα. Η χρήση του Internet ως μέσο αγορών και η στρατηγική τοποθέτηση των επιχειρήσεων έναντι των ηλεκτρονικών αγορών θα αποτελέσουν βασικό θέμα της πρώτης μέρας του συνεδρίου, ενώ για πρώτη φορά θα αναζητηθεί το αντίκτυπο του ECR στο ανθρώπινο δυναμικό και στη διαμόρφωση νέων ρόλων.

Η δεύτερη μέρα του συνεδρίου θα δώσει τη δυνατότητα σε λιανέμπορους και προμηθευτές που έχουν εφαρμόσει στρατηγικές και εργαλεία του ECR να μοιραστούν τις εμπειρίες τους με τους συμμετέχοντες. Προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα για εστίαση και περαιτέρω ανάλυση των βασικών θεμάτων του συνεδρίου, καθώς και για γόνιμη και δημιουργική ανταλλαγή ιδεών, έχουν οργανωθεί σειρά από workshops τα οποία θα πραγματοποιηθούν το απόγευμα της δεύτερης μέρας. Παράλληλα, καθ’ όλη τη διάρκεια του συνεδρίου θα λειτουργεί έκθεση στην οποία θα συμμετέχουν μια σειρά από εταιρίες που ειδικεύονται στην παροχή εργαλείων και υπηρεσιών σχετικών με το ECR, όπως σύμβουλοι επιχειρήσεων, παροχείς λογισμικού κ.α. Είμαστε πεπεισμένοι ότι τα αποτελέσματα αυτού του συνεδρίου θα βελτιώσουν τις δυνατότητες επιτυχίας της επιχείρησής σας όσον αφορά την εξυπηρέτηση του καταναλωτή καλύτερα, γρηγορότερα και με το λιγότερο κόστος! Η Συντονιστική Επιτροπή του Συνεδρίου.