Παράλειψη συνδέσμων

RETAIL INNOVATION | ΝΕΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ

 

Το εργαστήριο ELTRUN και το Κέντρο Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας (ACE) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών σε συνεργασία με το ECR Hellas, διοργανώνουν το Πρόγραμμα Καινοτομίας με τίτλο“Retail Innovation”, το οποίο θα διεξαχθεί στην Αθήνα και την Κρήτη (Ηράκλειο).

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε ανερχόμενα στελέχη λιανεμπορικών επιχειρήσεων και των προμηθευτών τους και θα διεξαχθεί σε τρεις φάσεις:

     Α’ Φάση: Κατά τη φάση αυτή θα διεξαχθούν δια ζώσης διαλέξεις σε θέματα που αφορούν σύγχρονες προκλήσεις και τάσεις,τη βιωσιμότητα στο λιανεμπόριο και την καινοτομία στη διαχείριση της προσφοράς και της ζήτησης. Παράλληλα, οι συμμετέχοντες θα πάρουν μέρος σε εργαστήρια καινοτομίας και δημιουργικότητας και θα αναλάβουν ένα ομαδικό καινοτομικό έργο (project) που θα κληθούν να υλοποιήσουν κατά τη διάρκεια του προγράμματος. H πρώτη φάση θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, 3-5 Οκτωβρίου 2024 και στην Κρήτη (Ηράκλειο), 21-22 Νοεμβρίου 2024.

● Β’ Φάση: Κατά τη δεύτερη φάση, που θα υλοποιηθεί διαδικτυακά κατά το διάστημα Νοεμβρίου -Δεκεμβρίου 2024, οι συμμετέχοντες σε ομάδες θα συνεργαστούν για την υλοποίηση του project που έχουν αναλάβει υπό τη συμβουλευτική καθοδήγηση (coaching) έμπειρων στελεχών του ACEin.

    Γ’ Φάση: Κατά την τρίτη φάση του προγράμματος που θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης στις 16 και 17 Ιανουαρίου 2025 στην Αθήνα, τα στελέχη που συμμετείχαν στο πρόγραμμα και στις δύο πόλεις θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν αναδυόμενες τεχνολογίες με εφαρμογή στο λιανεμπόριο, ενώ το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί με εκδήλωση στην οποία θα παρουσιαστούν τα project που αναπτύχθηκαν κατά τη διάρκεια του προγράμματος.

Εισηγητές στο πρόγραμμα θα είναι Καθηγητές του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, στελέχη του ACEin, καθώς και στελέχηεπιχειρήσεων από τον χώρο του λιανεμπορίου που θα παρουσιάσουν πραγματικά case studies. Το πλήρες πρόγραμμα είναι διαθέσιμο στη σελίδα https://acein.aueb.gr/retail-innovation-training/ 

Το κόστος συμμετοχής στο Πρόγραμμα ανέρχεται στα €200 +24%ΦΠΑ ανά άτομο (€150+24%ΦΠΑ) για εργαζόμενους σε εταιρείες-μέλη του ECR). Υπάρχει η δυνατότητα επιχορήγησης για συμμετέχοντες από μικρομεσαίες επιχειρήσεις[1] μέσω του Smart Attica, European Digital Innovation Hub. Η επιχορήγηση υπάγεται στις επιχορηγήσεις ήσσονος σημασίας του Κανονισμού De Minimis (ΕΚ 2023/2831).

Για να αιτηθείτε την εγγραφή σας στο πρόγραμμα, παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος στη σελίδα: https://acein.aueb.gr/retail-innovation-training/ 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο acein@aueb.gr ή στο info@ecr.gr (ΖωήΤσαγκρασούλη)


[1]Η κατηγορία των μικρομεσαίων επιχειρήσεων (ΜΜΕ) αποτελείται από επιχειρήσεις που απασχολούν λιγότερους από 250 εργαζοµένους και των οποίων ο ετήσιος κύκλος εργασιών δεν υπερβαίνει τα 50 εκατοµµύρια ευρώ ή το σύνολο του ετήσιου ισολογισµού δεν υπερβαίνει τα 43 εκατοµµύρια ευρώ.